April 2016

gravity pulled you in.

17. april 2016 at 12:09 | jay |  píšem
neverím, že som tu naposledy písala takmer pred mesiacom. zmenilo sa veľa a zároveň nič.
nabehla som späť do starých koľají. som presne tam, kde som bola pred rokom / viac.
poznáte ten pocit, keď sa s niekým prestanete baviť, horko-ťažko sa od jeho spoločnosti odplazíte preč a ten človek sa potom úplne z ničoho nič vráti späť? a vy proste nedokážete odmietnuť?
v posledných dňoch strácam schopnosť odmietať, sakra.
deficit spánku a tým pádom aj absolútna nesústredenosť v škole.
narážky jeho bratranca, ktorý vďaka mojej najlepšej kamarátke o všetkom vie. a mňa to vôbec netrápi.
zistila som, že na rock for people budú our last night, the 1975, horkýže slíže a skillet. vezmite ma tam niekto prosím.
vonku je krásne teplo, chodievam sa častejšie prejsť sama so psom, pomáha mi to usporiadať si ten mess v hlave. obloha je cez deň žiarivo modrá a potom indigová a je to nádherné.
začínam si oveľa radikálnejšie usporiadavať priority a ľudia sú úplne hore a ako som kedysi najradšej trávila čas sama, teraz prahnem po spoločnosti.
keď si spravím vodičák a budem mať k dispozícií auto, pôjdem sa aspoň raz za čas len tak previezť po diaľnici s hlasnou hudbou a dobrou spoločnosťou na sedadle spolujazdca (alebo naopak).
fotím všetko a všade, názory, že instagram a snapchat sú úplná blbosť nezdieľam, pretože pre mňa je to jedna z ciest zachovávania spomienok, nemám možnosť dať si všetky fotky vyvolať, ale obrovská nástenka s fotkami mi raz bude visieť na stene.
dozvedela som sa, že kvôli mojim redším kostiam by som mala úplne obmedziť korčule a lyže, čo sú moje najobľúbenejšie letné a zimné športy okrem turistiky - aspoň že tú mám odporučenú.
začala som tráviť oveľa viac času v kuchyni a pripravovať si jedlá nielen pre seba, ale aj pre moju rodinu, sama. včera som prvýkrát skúšala čínske ryžové rezance s tofu a zeleninou a na prvý pokus to bolo viac než dobré. ešte sa musím naučiť jesť čínskymi paličkami, lebo ázijská kuchyňa je the one.